Siūlau dar vieną variantą, kaip įdomiau sudėt maisto smeigtukus užkandėlei. Padarykime ežiuką. Tam prireiks modelino (rudo, juodo, kreminio, raudono). Dar pasiruoškime turimus įrankius, gabalėlį kepimo popieriaus, nors vieną smeigtuką.
Pirmas žingsnis, darant darbelį – kreminio modelino išsiminkymas. Išridenkim iš jo dvi rankas, dvi kojas, ir pailgą rutuliuką pagrindui.
Iš raudono modelino padarykime mažą širdutę. Įrankiais pasižymėkime ežiui akių ir nosies vietą.
Kremines rankas ir kojas lipinkime prie didesnio kreminio modelino gabalėlio. Viduryje įtaisykime širdutę
Išridenkim mažas, juodo modelino akis, didesnį nosiuką. Lipinkime į anksčiau pažymėtas vietas.
Eilė imtis rudo modelino. Išminkykim jo gabalėlį. Išridenkime juostelę, ją apsukime kaip kontūrą aplink ežio veidą. Likusį rudą modeliną gabalėliais lipinkime darydami ežiui plaukus, juos vėliau pašiauškime, panašiau į dygliukus bus.
Belieka pribadyti skylučių, kur vėliau norėsime laikyti smeigtukus.
Galime kepti su tuo pačiu kepimo popieriaus gabalėliu. 110°C, apie 8min.
0 Comments